Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:47 | 19/07/2024

Clàudia Baró i Ainhoa Osuna guanyen el primer i segon premi del concurs de curtmetratges locals de 2018

El passat 15 de juny es va celebrar la cinquena edició del Festival de Curtmetratges locals al Punt d'Informació Jove de L'Altell, en el qual es van donar a conèixer els curts guanyadors. Clàudia Baró va guanyar el primer premi amb el curt "A punt" i el curt d'Ainhoa Osuna " Un mal dia o una mala vida " va quedar segon classificat.

dimarts 19 juny 2018

Durant el festival, promogut per l'Ajuntament i el Punt d'Informació Jove de Viladecavalls, es van projectar un total de 15 curtmetratges davant unes 40 persones que van votar les obres guanyadores, conjuntament amb el jurat format per la il·lustradora, Cíntia Gonzalvez, i el professional audiovisual, Oriol Tresens. 

El Regidor de Joventut, Jesús Porres, va ser l'encarregat de lliurar els premis a les guanyadores, una càmera de vídeo per a la Clàudia i una càmera de fotos per a l'Ainhoa. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls agraïm a totes les persones que han participat en el concurs del Festival de Curtmetratges locals de Viladecavalls i felicitem a les guanyadores del concurs, Clàudia Baró i Ainhoa Osuna, tot animant-les a continuar expressant la seva qualitat artística i creativitat.