Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:14 | 12/07/2024

Cloenda del programa Zona Jove 2018-2019

Ja ha finalitzat el programa Zona Jove del curs 2018-2019 i els participants ho han celebrat amb la darrera activitat a l’hora del pati a l’Institut de Viladecavalls: el pedra, paper, estisores. El concurs va tenir una durada de dos setmanes en totes les seves fases i, finalment, el guanyador va resultar el Carles Checha, qui també participarà en el Zona Jove del proper curs.

divendres 07 juny 2019

Zona Jove és el nom del programa que porta el Punt Jove de Viladecavalls a l'institut i va ser escollit en votació popular pels corresponsals del curs passat amb l'objectiu de substituir el de PIDCES, sigles que feien referència a Punt d'Informació i Dinamització dels Centres de Secundària.

Aquest programa juvenil, iniciat el passat curs 2014-2015, apropa el Punt d'Informació Jove de Viladecavalls als alumnes de l'institut, oferint-los informació del seu interès, per mitjà d'una dinamitzadora de l'Ajuntament que coordina, conjuntament amb els corresponsals, concursos de fotografia, tornejos esportius o el concurs “Tú si que vales”, una de les activitats amb més seguiment entre els joves. Les activitats esmentades es desenvolupen durant l'hora del pati en el mateix Institut, en els Punts d'Informació Jove del municipi.

Galeria d'Imatges

Pedra_paper_tisora_2.jpg