Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:16 | 21/07/2024

Codis QR-COVID als establiments locals i equipaments municipals per a millorar la traçabilitat de la pandèmia

Us recordem que des del passat mes de juliol, podeu trobar uns codis QR en comerços locals i equipaments municipals per identificar-se i col·laborar en la traçabilitat dels possibles contagis de COVID a Viladecavalls.

dilluns 16 agost 2021

Aquest projecte està impulsat pel Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès (SVE) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls.

El codi QR es llegeix amb un dispositiu intel·ligent i porta a un formulari digital en el qual es registra l’establiment o acte on ha estat la persona i el seu telèfon. Així, davant la possibilitat que una persona amb COVID19 hagi accedit a l’espai, es podrà saber els contactes d’aquesta i s’activarà el protocol d’actuació que consisteix en realitzar una trucada a les persones contacte i suggerir que es facin una prova PCR, de manera voluntària, gratuïta i no vinculada a fer quarantena, per descartar que han estat contagiades. 

En cap cas s’informarà al contacte de risc del nom de la persona contagiada o del nom de l’establiment i les dades registrades s’eliminaran al cap de quinze dies.

Des de l’Ajuntament animem a la ciutadania a continuar fent ús d’aquest sistema de traçabilitat capturant el codi qr ubicats en els establiments comercials i equipaments municipals per col·laborar entre tots i totes en la prevenció dels contagis COVID.