Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:48 | 23/07/2024

Col·laboració amb la coral de Gent Gran que actuarà a l’Auditori de Barcelona

Un grup de veïns i veïnes de Viladecavalls participarà en el concert de boleros del programa “Canta Gran” com a membres de la coral de Gent Gran el pròxim 30 de gener de 2023 a l’Auditori de Barcelona. Des de l’Ajuntament de Viladecavalls se’ls facilita els desplaçaments als assajos oferint un servei d’autocar gratuït.

dissabte 14 gener 2023

Donant continuïtat al programa d’envelliment actiu de l’Ajuntament de Viladecavalls, ha posat a disposició els serveis d’autocar per facilitar l’anada i la tornada dels vilacavallencs i les vilacavallenques participants, membres de la coral de les Veus de les Carenes, als assajos que s’estan duent a terme abans del concert. El primer assaig va tenir lloc aquest passat dimarts.

El programa “Canta Gran” l’impulsa l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les seves polítiques de benestar social, per incrementar el rol actiu de la gent gran i perquè que participin plenament a la societat, uns objectius compartits per l’Ajuntament de Viladecavalls, el qual treballa amb projectes propis i, com és el cas, col·laborant amb altres administracions.