Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:56 | 23/07/2024

Comença el servei de gestió emocional al nou espai de gent gran del nucli urbà

L' Ajuntament de Viladecavalls va posar en marxa un nou servei de suport emocional per a la Gent Gran del municipi, el passat mes d'octubre de 2022 a l'espai de Gent Gran del CCPC, i a partir d’avui dilluns 9 d’octubre es prestarà el mateix servei al “Racó de l’Experiència”, l’espai de gent gran del nucli urbà.

dilluns 09 gener 2023

En aquest servei s’ofereix una atenció individual per desenvolupar un acompanyament en la gestió de les seves emocions i té una funció preventiva gràcies a facilitar un espai on expressar d’una forma lliure, segura i confidencial, el seu malestar emocional, i allò que els crea neguit i angoixa, per tal de ser orientat/da i acompanyat/da per la professional encarregada del servei. 

El servei de gestió emocional, conduit per la psicoterapeuta especialitzada en gestió emocional, Raquel Jurado, es presta els dilluns de 10.00 a 12.00 hores en l’espai de gent gran del nucli urbà i els dijous de 10.00 a 13.00 hores en el del Centre Cívic Paco Cano. 

Les persones interessades poden inscriure’s per via telefònica al 93 789 20 54 en horari de matí. Les places es reservaran per estricte ordre de trucada.