Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:51 | 25/07/2024

Comença el termini per sol·licitar ajuts d’escolarització i de menjadors escolars

Les sol·licituds dels dos tràmits es podran presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins el proper 12 de juny, inclòs.
Obert el termini per sol·licitar ajuts d’escolarització i de menjadors escolars
Obert el termini per sol·licitar ajuts d’escolarització i de menjadors escolars

dilluns 27 maig 2019

Avui, dilluns 27 de maig, s’inicia el període per presentar sol·licituds de subvencions d’ajut individual als menjadors escolars pel curs 2019-2020. Aquest tràmit permet sol·licitar un ajut de menjador per als alumnes i les alumnes matriculades en un centre educatiu del Vallès Occidental, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria, durant el curs 2019-2020 i que no els pertoqui la gratuïtat del servei. Els sol·licitants han d'estar empadronats a Viladecavalls, encara que estiguin escolaritzats fora del municipi. L'Ajuntament derivarà al Consell Comarcal del Vallés Occidental la sol·licitud, organisme que tramitarà i resoldrà l'expedient.

També avui comença el termini per demanar les subvencions de suport a l’escolaritat per al curs 2019-2020. Aquest tràmit permet sol·licitar la subvenció de suport a l'escolaritat per alumnes de 3 a 16 anys, que assisteixin a escoles públiques del municipi i estiguin empadronats a Viladecavalls. Caldrà complir amb els requisits especificats a les Bases Reguladores que regeixen aquesta convocatòria. El barem de l'ajut vindrà determinat per criteris tant econòmics com socials.

Aquestes subvencions van destinades a cobrir despeses derivades de l'escolarització dels infants als nivells d'educació infantil, primària i secundària obligatòria. Els conceptes de subvenció són els següents:

1. Recursos de primària: quotes de material escolar del centre i llibres.
2. Sortides escolars obligatòries, de primària i secundària obligatòria.
3. Recursos pedagògics de secundària: 

  • Per 2on, 3er i 4t ESO, llibres digitals i recursos pedagògics.
  • Per 1er ESO, llibres digitals, recursos pedagògics i adquisició de l'ordinador dins del marc del projecte TICS que l'IES de Viladecavalls impulsa.

Per a dur a terme el tràmit de totes dues subvencions es pot realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de manera telemàtica (presentant les sol·licituds específiques a tal efecte aquí i aquí) o bé per qualsevol de les vies que contempla la Llei 39/2015. És recomanable no deixar la presentació d’aquestes sol·licituds pel darrer dia de termini.

En cas de dubtes o consultes, els interessats es poden posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà: 93.788.71.41, o bé a oac@viladecavalls.cat.