Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:23 | 16/07/2024

Comença la Festa Major de Viladecavalls

Ahir dimecres 5 de juliol, es va donar el tret de sortida a la Festa Major de Viladecavalls que s'allargarà fins al pròxim dilluns amb un programa d'activitats pensat per a tots els públics.

dijous 06 juliol 2017

El repic de Campanes de la parròquia de Sant Martí de Sorbet va anunciar l'inici de la festa major a les 19.00 hores. Tot seguit, es va donar pas a l'Ofici Solemne d'Inici de Festa Major, novetat d'aquest any, amb una cinquantena d'assistents que, en acabar van gaudir d'un refrigeri a la plaça de l'Església mentre s'enllestien els preparatius del posterior concert de cant coral.

El concert d'Inici de Festa Major, a càrrec del Cor Sant Martí, es va dur a terme en la mateixa parròquia, un espai ideal per a potenciar la sonoritat de les veus de les sopranos, els tenors, contralts i baixos que componen aquesta consolidada entitat cultural de Viladecavalls.

Aquest concert s'emmarca dins del 18è Estiu de Cant Coral del Cor Sant Martí que realitzarà una "tournée", durant el mes de juliol, amb actuacions a Terrassa, Cornellà, Barcelona i també a Turquia en el Chromas d'Istambul.

La Festa Major contínua avui amb la inauguració de l'exposició de quadres de pintura a l'oli a càrrec dels alumnes del taller del centre cívic (18.00 hores, en la sala polivalent dels baixos de la biblioteca), l'estrena del documental de memòria històrica de Viladecavalls "Mirar enrere" (20.00 hores, en la sala polivalent dels baixos de la biblioteca), el concert de cloenda del cicle Viu la Veu a càrrec de Núa Jazz (21.00 hores, en la terrassa de l'EMM Pau Casals) i el nou Sopar dels Genets, organitzat pel Consell Jove de Viladecavalls (21.30 hores, en el pati de l'Escola Rosella).

 

#SomFestaMajor

www.viladecavalls.online/festamajor