Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:06 | 24/07/2024

Comença la Festa Major de Viladecavalls

Aquest dijous tindran lloc les primeres activitats de la programació per a la festa d’enguany

dimecres 05 juliol 2023

Una quarantena de propostes ompliran d’activitat el nostre municipi en els pròxims dies amb la celebració de la Festa Major de Viladecavalls. Aquest dijous s’inicia la programació amb diverses activitats que serviran d’aperitiu als actes centrals, com ara els tallers de cant modern i jazz que oferirà l’Escola Municipal de Música Pau Casals, l’últim concert del cicle Viu la Veu o el cinquè Sopar de Genets. En tot cas el gruix de l’activitat s’iniciarà divendres, una jornada en la qual la música tornarà a ser protagonista amb el concert de cant coral a càrrec del Cor Sant Martí i de la coral infantil La Formiga de Castellbell i el Vilar o els concerts dels grups The Bazaga’s i Waikiki o la Nit Jove. El punt culminant serà, en tot cas, el pregó que en aquesta ocasió anirà a càrrec del meteoròleg de TV3, Francesc Mauri, i que precedirà al sopar popular de Festa Major.

Dissabte arrencarà amb un seguit de propostes lúdiques com la gran tarda de jocs i activitats, l’Escalabirres o el Gran Joc de Viladecavalls i, és clar, ens tornarà a proposar més música i balls amb la ballada de sardanes, el concert de tribut a Mecano amb el grup Ai Dalí o la Festa Remember i la Nit Jove. El cap de setmana es tancarà diumenge amb propostes ben diferenciades com la celebració del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, la cercavila de cultura popular i tradicional o els concerts de Kiko Medicina o el Show Gaga Xpression.

El punt final a la programació arribarà dilluns 10 de juliol amb una jornada que inclourà el dinar de germanor de la gent gran, la Mostra de Teatre d’Espectacles de Carrer, la representació del monòlef ‘Ofèlia, ets tu?’, el concert de la banda Ginestà i el correfoc amb el qual es clourà la Festa Major.

Podeu trobar més informació al programa de la festa.

 

Una festa segura

Amb l’objectiu que la Festa Major sigui exclusivament una celebració, s’han establert novament diferents serveis extraordinaris destinats a garantir la seguretat de les persones. Així trobarem la presència d’un servei de bus nocturn per a facilitar els desplaçaments entre els nuclis, de punts liles per a evitar actituds masclistes o sexistes i d’una carpa d’Energy Control per a assessorar sobre el consum responsable d’alcohol i altres drogues.