Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:49 | 13/07/2024

Comença la preinscripció pels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria

Avui s’inicia el període de preinscripcions als centres d’educació públics i concertats per a l’alumnat que al 2016-2017 cursin el 2n cicle d’educació infantil, educació primària, ESO.

dimecres 30 març 2016

Per formalitzar la preinscripció cal escollir un dels centres educatius del municipi i, durant aquest període, presentar al centre demanat en primera opció el formulari emplenat i la documentació sol·licitada. A més a més, si s’al·lega algun criteri de prioritat, cal presentar el certificat que l’acredita.

 

El formulari de preinscripció es pot recollir a qualsevol dels centres educatius del municipi, o bé descarregar-lo aquíEn la sol·licitud haureu d’escriure els codis dels centres, que són els següents:

 

CENTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA:

08041726 Escola Roc Blanc

08031061 Escola Rosella

 

CENTRE D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA:

08053261 Institut de Viladecavalls

RECORDEU que només es pot presentar una única sol·licitud de preinscripció al centre que hàgiu escollit en primer lloc, en la qual s’ha d’especificar els centres als quals l’alumne/a vol accedir, relacionats per ordre de preferència. Si en presenteu més d’una, quedaran invalidats els drets de prioritat (es perdran tots els punts).

Per a més informació podeu consultar el web del Departament d'Ensenyament clicant aquí.