Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:03 | 25/07/2024

Comença la segona volta del repartiment de mascaretes a les llars on no es va poder lliurar en primera instància

Una vegada finalitzada la primera volta del repartiment de mascaretes a les llars de Viladecavalls per part de l’Ajuntament, avui dimecres 6 de maig comença la segona volta per tal d’enllestir la cobertura total del municipi en el termini previst.

dimecres 06 maig 2020

Personal de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Viladecavalls realitza el lliurament porta a porta del material de protecció, així com les instruccions d’ús, dins un sobre degudament tancat, i seguint les normes de distanciament social i d’higiene establertes.

L’Ajuntament ha mobilitzat tots els recursos municipals per assolir en dos dies un repartiment de 7.333 mascaretes. La primera volta va començar aquest dilluns 4 de maig a la tarda i s’ha completat avui dimecres 6 de maig al matí. A partir de la tarda d’avui dimecres es durà a terme la segona volta en aquelles llars on no es va poder lliurar el material, en una franja horària diferent.

En cas de no poder localitzar la persona dels habitatges on manca fer l’entrega, aquesta podrà trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament al telèfon 93788 71 41, a partir de dilluns vinent, 11 de maig, per acordar la recollida.

Detall material lliurat

Galeria d'Imatges

Captura de pantalla 2020-05-06 a les 16.36.01.png