Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:05 | 25/07/2024

Comença la temporada de bany a la piscina municipal

La piscina municipal de Viladecavalls obrirà les seves portes al públic a partir del pròxim 17 de juny

dijous 15 juny 2023

Aquest pròxim dissabte 17 de juny s’inicia la temporada de bany a la piscina municipal que romandrà oberta fins al 3 de setembre. L’equipament donarà servei tots els dies de la setmana, des de les 11 del matí fins a les 8 de la tarda. Amb l'objectiu de fomentar l'ús d'aquesta instal·lació per part del màxim nombre de persones empadronades al municipi, s'aplicaran descomptes en el preu de l'entrada per a residents. A més, els infants de quatre a catorze anys, els joves de quinze a vint-i-cinc anys i les persones majors de seixanta anys també podran beneficiar-se d'aquestes tarifes reduïdes.

Per als interessats a fer un ús més freqüent de la piscina, s'ofereixen diverses opcions d'abonament, que poden ser de 7, 15 o 30 dies, així com l'abonament per a tota la temporada. Cal destacar que hi ha descomptes especials (no acumulables) per a les famílies de tres o més membres, les famílies nombroses, les persones inscrites en activitats esportives i aquelles que presentin alguna discapacitat. Els infants de fins a tres anys tindran accés gratuït a la piscina.

Per a més informació sobre els horaris, els preus i les activitats de la piscina municipal de Viladecavalls, podeu consultar aquest apartat.