Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:52 | 24/07/2024

COMUNICAT SOBRE LES AFECTACIONS PER OBRES ALS CARRERS MAJOR I SANT MARTÍ

La setmana del 26 de setembre s’iniciaran les obres de millora del carrer Major i Sant Martí.

dimarts 20 setembre 2022

L’àmbit de les obres són en el carrer Major, des de l’encreuament amb el carrer Sant Josep, i en el carrer Sant Martí, fins a l’encreuament amb el carrer Llevant.  

Els treballs tenen una durada prevista aproximada de 3 mesos i es realitzaran en dues fases per tal de minimitzar l’afectació del veïnat. 

Primera fase (1 mes aprox.)

Carrer Major / Sant Martí des de l’encreuament al carrer Sant Josep fins a l’encreuament amb el passatge Sant Martí (inclosos els dos encreuaments). 

Segona fase (2 mesos aprox.)

Carrer Sant Martí des de l’encreuament al passatge Sant Martí fins a l’encreuament amb el carrer Llevant (cap encreuament afectat).

Afectacions a la mobilitat durant l’execució de les obres

  • No es podrà circular pel tram del carrer on s’està intervenint, ni pels carrers que desemboquin al tram afectat, ni per les cruïlles afectades. Quedaran degudament senyalitzats els trams amb prohibició de circulació, i els de només d’accés al veïnat. 
  • No es podrà aparcar en els trams en execució del carrer. Caldrà utilitzar els aparcaments disponibles, entre ells l’aparcament del c. Anne Frank, la plataforma B-120 (prop del Bon Preu), i l’aparcament provisional habilitat en la zona verda del c. Canigó.
image

Zona de contenidors 

Les àrees de contenidors modificaran la seva ubicació durant les fases d’obra. Quedaran situats al c. Llevant / c. Sant Josep (amb un reforç de l’actual àrea), al c. Llevant / passatge Sant Martí, i c. Llevant / c. Sant Martí.  

Galeria d'Imatges

mapatramsafectats.jpg
mapaparquingobressantmartimajor.jpg
contenidorsobres.jpg
tramsafectatsobres.jpg
aparcamentsobres.jpg