Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:32 | 13/07/2024

Conclou amb èxit la Festa Major de Viladecavalls

A l'hora de parlar de festes majors la de Viladecavalls és un clàssic entre clàssics a la comarca del Vallès Occidental. La Festa Major de Viladecavalls reuneix any rere any autòctons amb veïns de municipis propers amb ganes de gresca.

divendres 17 juliol 2015

Tot i que les festes comencen oficialment el dia abans, dijous, amb el repic de campanes i el Concert de Cant Coral a la plaça de l’església, el gruix d'activitats va arribar a partir de divendres a la tarda amb la lectura del pregó a càrrec de Joan Martínez, escultor i veí del municipi, i el posterior Sopar de Festa Major que va aplegar un gran nombre d’assistents i participants entorn la Plaça de la Masia de Can Turu. Una multitud que va fer les delícies amb la Fideuada Popular  que es va servir.

Durant el dia, la festa va comptar amb multitud d’activitats programades per a totes les edats com ara la tarda familiar de divendres, la desfilada canina de dissabte al matí, les diverses activitats esportives de dissabte a la tarda com van ser la 19a Diada del Joc i l’Esport, la cursa infantil de motos sense pedals i la baixada d’andròmines. La tradicional Cercavila pels carrers del poble, l’espectacle de Pepa Plana de diumenge o el dinar de germanor per la gent gran, la festa de l’escuma o l’espectacular correfoc del dilluns van culminar la Festa Major 2015.

A les nits els carrers de Viladecavalls s’han convertit, tots aquests dies, en veritables escenaris de concerts i actuacions amb La Monte Karaoke i The Covers Band divendres, els grups convidats a la Nit Jove i els Dj’s  de l’empalmada jove al pati de l’escola Rosella, La Montecarlo, els balls de lindie dels Hoppers de Viladecavalls, els balls de country o el concert del cantautor Oriol Barri entre d’altres, donant com a resultat una diversificació d’ambients i gent per tots els carrers del municipi.

Ampliaparticipació dels joves del municipi a la FM2015

Enguany la Festa Major de Viladecavalls ha comptat amb un major protagonisme per part dels joves del municipi en el desenvolupament de les activitats programades:  Divendres 10, es va realitzar abans del Sopar de Festa Major, una actuació de ball organitzada pel Punt Jove i amb coreografia del jove del municipi David Lopez. D’altra banda el Consell Jove de Viladecavalls va organitzar com a novetat dins els actes de Festa Major, la nit jove de divendres amb diversos grups convidats. Dissabte es va repetir els èxits de l’any anterior amb la organització de la Baixa d’andròmines i l’Empalmada Jove al pati de l’escola Rosella amb Dj’s del moment.

Festa Major Solidària

La Festa Major deViladecavalls és gresca, alegria,... i un any més, també és solidaritat. Des del Consistori  i amb la col·laboració dels veïns i entitats de Viladecavalls s’ha contribuït portant el nostre gra de sorra a la festa amb la celebració del Mulla’t , una cita organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la població al voltant d'aquesta malaltia. A més com cada any es va celebrar el Sopar Solidari el qual va recollir una bona pila de productes amb l’objectiu d’omplir la cistella del banc d’aliments de Viladecavalls .

L’Ajuntament de Viladecavalls valora un any més la festa com impecable, tant per l'alta participació d'aquesta edició 2015 com per la seva organització. Aquesta fita s’ha aconseguit gràcies a la inestimable col·laboració de les entitats  i les persones voluntàries que van oferir el seu temps vetllant pel correcte funcionament dels actes,  la seva seguretat i el benestar dels participants.

Gràcies a tots els veïns i veïnes de Viladecavalls per haver gaudit de la Festa Major 2015 amb tant entusiasme i civisme!