Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:45 | 16/07/2024

Concurs jove: Art contra les violències masclistes

En el marc del Dia Internacional de les dones que se celebrarà el pròxim 8 de març, l’Ajuntament de Viladecavalls, a través del Punt d’Informació Jove, organitza un concurs artístic per sensibilitzar la població jove del municipi en la lluita contra les violències masclistes.

divendres 12 febrer 2021

El concurs, anomenat “Art contra les violències masclistes”, és obert a tots el jovent del municipi i gratuït, i s’hi pot participar a títol individual o en grup. Les persones que vulguin participar al concurs hauran de presentar una obra artística lliure, com ara un poema, una fotografia, una recepta de cuina, una lletra de cançó, un dibuix, una escultura, un collage, la descripció d’una planta, o allò que s’imagini que es pot relacionar, indispensablement, amb el feminisme, però sempre propostes respectuoses i que no incitin a l’odi o fomentin qualsevol mena de violència.

En aquest sentit, el Punt d’Informació Jove està a disposició dels i de les concursants per oferir assessorament o ajudar en el procés de desenvolupament de l’obra.

El termini és fins al 26 de febrer i les obres s’hauran d’enviar en format .JPG i en DIN-A5 al correu electrònic: puntjove@viladecavalls.cat, per whatsapp: 607700425, o bé presencialment a l’Altell, en horari de dimecres i divendres de 16.30 a 20.00h.

Totes les obres rebudes es publicaran al fanzine creatiu que es publicarà en el marc del 8M, a més de seleccionar-ne un recull perquè les autores i els autors les puguin plasmar a través d’un grafiti en un mur del municipi, així com obtenir un val per a la compra de material artístic a escollir.