Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:50 | 13/07/2024

Conferència sobre el Futur d'Europa a Viladecavalls: "El canvi climàtic, té solució?: Un futur verd per a Europa"

La Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls acollirà la xerrada participativa, “El canvi climàtic, té solució?: Un futur verd per a Europa”, el 13 de desembre a les 18.00 hores.

dijous 09 desembre 2021

La conferència està impulsada per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Viladecavalls –que forma part de la xarxa de ciutats Eurocities des del juliol de 2008. A través d’aquest acte, es vol apropar el projecte europeu a la ciutadania i als governs locals, i posar així de manifest l'impacte que té, en el dia a dia, l'aliança teixida entre el món local i la Unió Europea.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls animem a la ciutadania a asistir a la conferència i participar en aquesta sessió de diàleg amb el Sergi Rovira, consultor en estratègia per a la sostenibilitat, expert en polítiques ambientals i professor a la UPC en Sostenibilitat.

L'Ajuntament és membre de ple dret d’EUROCITIES per signatura de conveni el 11 de juliol de 2008. La xarxa està present al Fòrum de Medi Ambient i Mobilitat. Del 18 al 20 de maig del 2022 es celebrarà a Barcelona la trobada de la xarxa Eurocities servirà per a debatre i compartir experiències respecte a com les polítiques de garantia d'ingressos són útils per a lluitar contra la pobresa o com es poden reorganitzar les tasques de cures des d'una perspectiva local i feminista. També tractarà les polítiques municipals que s'han posat en marxa contra la discriminació, a favor de la inclusió laboral i per a fer front a l'emergència residencial o els programes concrets per a reduir la bretxa digital, sobretot en un context marcat per la pandèmia de la COVID-19 i la crisi social que ha generat.