Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:45 | 17/07/2024

Confinament perimetral i aturada social

dijous 29 octubre 2020

Aquesta nit, 30 d’octubre de 2020, entren en vigor amb previsió de 15 dies, les noves mesures del govern que endureixen les restriccions davant la preocupant situació per l’augment de contagis COVID19.

L’enduriment de les mesures delimiten els desplaçaments perimetrals als municipis durant el cap de setmana i el tancament de tota l’activitat cultural, esportiva i extraescolar.

El confinament perimetral dels municipis començarà demà divendres a les 6 del matí i acabarà dilluns a la mateixa hora

Les mesures principals que es publicaran al diari oficial de la Generalitat aquesta propera matinada, per tal que les mesures entrin en vigor demà divendres són:

  • ESTABLIMENTS

L’obertura al públic dels establiments i locals comercials minoristes queda condicionada a que tinguin una superfície de venda igual o inferior a 800 metres quadrats.

  • TREBALL

S’obliga als titulars dels centres de treball, públics i privats, a limitar al màxim la mobilitat laboral de persones treballadores, adoptant les mesures organitzatives i tècniques necessàries.

  • TRANSPORT

El transport públic mantindrà la seva oferta al 100% encara que es produeixi una disminució de la demanda.

  • EDUCACIÓ

Es redueix l’assistència presencial dels alumnes d’estudis post-obligatoris, és a dir Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

  • LLEURE

Se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil, l’esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l’horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu amb un propòsit educatiu o formatiu.

  • HOSTELERIA I RESTAURACIÓ

Se suspèn l’obertura al públic dels serveis de restauració en tota mena de locals i establiments. Els serveis de restauració poden continuar prestant serveis d'entrega a domicili o recollida a l'establiment.

Per consultar tota la informació actualitzada i corresponent publicació al DOGC, visiteu el web:

https://govern.cat/gov/

Des de l’Ajuntament es demana compromís i col·laboració a tota la ciutadania,  reduir l’activitat social, per poder aturar el creixement de contagis i aturar la transmissió.