Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:02 | 23/07/2024

Consells de seguretat a l'estiu

L'arribada de l'estiu i de les vacances, casa nostra pot quedar desprotegida i ser més vulnerable. Per aquest motiu, i per tal de gaudir de les vacances al màxim sense pensar en tot allò que deixem a casa, des de l'Ajuntament us donem alguns consells i recomanacions per tal de tornar a casa sense que s'hagi produït cap incident.

dimarts 09 agost 2016

Prevenció de robatoris a l'interior de domicilis


  • Tanqueu amb pany la porta del vostre domicili cada cop que us absenteu de casa (amb independència del temps que hi passeu fora).
  • Si disposeu de garatge, heu d'assegurar-vos que ho deixeu tot ben tancat i que no us deixeu les claus posades al vehicle.
  • Si marxeu de vacances, eviteu difondre que us absenteu de casa. I si teniu activat el contestador automàtic, no deixeu un missatge que indiqui la vostra absència.
  • Si residiu en una comunitat de veïns, no obriu a persones desconegudes, i demaneu la identificació corresponent al personal de companyies subministradores (empresa i nom). Si dubteu, truqueu la companyia.
  • Si detecteu la presència de persones alienes que observen o controlen un domicili, o el moviment de vehicles. Fixeu-vos com van vestits i quin vehicle utilitzen.
  • Si detecteu que algú ha entrat al vostre domicili, no hi entreu. Podria ser que encara hi hagués algú a l'interior. Aviseu ràpidament a la policia.

Recordeu que el telèfon de la Policia Local, 937 33 07 07, està operatiu les 24 hores cada dia de l'any.

Finalment, l'Ajuntament recorda a la ciutadania que durant el mes d'agost l'horari de l'Oficina d'Atenció Ciutadana és de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.00 h i que l'Ajuntament tanca a les 15.00. En cas que detecteu qualsevol tipus d'incidència a la via pública fora d'aquest horari cal que us poseu en contacte amb la Policia Local al telèfon indicat.