Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:32 | 21/07/2024

Constitució de la Taula de Vulnerabilitat Municipal

El passat dijous 11 de maig, a les 19.00 hores, la Comissió de Benestar Social va constituir la taula de vulnerabilitat de Viladecavalls, a l'ajuntament, per a prendre consciència de la situació actual del municipi i conèixer com s'està treballant des de l'Aministració.

divendres 19 maig 2017

La comissió està presidida pel Regidor Marc González i representants tant de l'equip de govern com de l'oposició; Dolors Salmerón de CiU, Teresa Pascual de FEM Viladecavalls, Glòria Ullés d'Esquerra, Carlos Méndez de Ciutadans, Maria José Rodríguez d'Acord per Viladecavalls i el mateix Marc González del PSC.

La trobada tenia com a objectiu posar sobre la taula totes les dades que disposa l'Ajuntament en matèria d'habitatge, pobresa energètica, alimentació i inclusió social en el marc de la vulnerabilitat social així com les dades demogràfiques del municipi, per a dibuixar les línies estratègiques que permetin donar resposta a la ciutadania en l'àmbit del benestar social durant els pròxims anys.

Durant el passat 2016, s'han atorgat 62 beques menjador, s'han donat ajuts per a material escolar i llibres a 107 infants, s'han atès 21 persones en situació d'emergència i s'ha donat suport econòmic a 3 famílies per a pagar el lloguer del seu habitatge. A més, s'ha iniciat un estudi sobre Habitatge per tenir un registre dels habitatges buits i ocupats sense títol habilitant.

Actualment, l'Ajuntament de Viladecavalls treballa en una línia més preventiva tot i seguir oferint una atenció assistencial que ha permès atorgar el 100% dels ajuts sol·licitats als Serveis Socials en el darrer any.