Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:34 | 22/07/2024

Constitució del Consell de la Formació Professional de Terrassa amb l’adhesió de Viladecavalls

dimecres 04 desembre 2019

El passat 26 de novembre l’alcaldessa, Cesca Berenguer i el regidor d’ensenyament de Viladecavalls, Marc Conzález, van assistir a l’acte de constitució del Consell Professional de Terrassa, on es va signar el protocol d’adhesió conjuntament amb les alcaldies dels municipis de Rellinars, Vacarisses i Ullastrell.

L’acte va tenir lloc a la sala d’actes de la Masia Freixa de Terrassa i va estar presidit per l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d’Educació, Teresa Ciurana.

L’alcalde de Terrassa va fer esment a la importància d’oferir una formació professional innovadora, que permeti capacitar nois i noies que han abandonat els estudis i alhora facilitar professionals qualificats.

És la primera vegada que s’adhereixen altres municipis de la zona d’influència de Terrassa com Vacarisses, Rellinars, Ullastrelli Viladecavalls, ja que molts joves d’aquests municipis estudien a Terrassa.

A continuació es van nomenar els membres que constitueixen el Consell de l’FP i es va cridar als alcaldes per signar el protocol d’adhesió.

El Consell Municipal de la Formació Professional és l’òrgan de caràcter consultiu i de participació social, una plataforma estable de treball consensuat pels agents educatius, socials i econòmics de la ciutat, i un espai on recollir diferents punts de vista i interessos al voltant de la formació professional.