Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:25 | 18/07/2024

Constitució del nou Consell Municipal de la Cultura de Viladecavalls

Dilluns 28 de novembre a la tarda, es va constituir el Consell Municipal de Cultura de Viladecavalls, en una sessió ordinària celebrada a l’Auditori de l’Escola de Música, integrada pels membres del CMC. Aquests membres són representants d’entitats i associacions culturals del municipi, que van sol·licitar formar-ne part després de la presentació publica del Consell, el passat 22 de febrer.

dimecres 30 novembre 2016

L’Ordre del dia, passava per la presentació de la Presidència, per part de Jesús Porres, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Viladecavalls, el qual serà la persona encarregada de vetllar per l'impuls i el bon funcionament del CMC, juntament amb la resta de membres del mateix Consell. Tanmateix, es va escollir la figura de la Vicepresidència, que va recaure en el Sr. Toni Martínez, representant de l’entitat Bastim,

En segon punt de l’ordre del dia, es va presentar el Reglament del Consell, que es portarà al pròxim ple de la corporació, per a la seva aprovació.

El Consell Municipal de Cultura ha d'esdevenir l'eina fonamental per impulsar la participació, el desenvolupament i la definició de quines han de ser les grans línies polítiques culturals municipals basades en la participació ciutadana, el diàleg i el consens.