Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:44 | 19/07/2024

Constituïdes les 3 cooperatives de les classes de 5è de l'Escola Rosella

Les tres classes de 5è de l'Escola Rosella que participen en el programa de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) han registrat aquest matí les seves respectives cooperatives a l'Oficina de Registre de l'Ajuntament de Viladecavalls.

dimecres 12 desembre 2018

L'Escola Rosella torna a participar en el programa Cultura Emprenedora a l'Escola impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. L'any passat els i les alumnes de 5è A i B hi van participar per primera vegada i enguany s'hi ha sumat la classe de 5è C.

L'objectiu d'aquest programa educatiu és el d'apropar l'esperit emprenedor i els valors del cooperativisme als infants de primària per mitjà de la creació d'una cooperativa per part dels i les alumnes en la qual han de dissenyar una imatge corporativa, definir la seva línia de negoci, crear uns productes i vendre'ls en un dels actes més rellevants del municipi.

Després d'haver configurat els equips directius i crear la seva marca, els infants de les tres classes de 5è han tramitat la constitució de les seves respectives cooperatives a l'Oficina de Registre de l'Ajuntament de Viladecavalls on el personal municipal els ha guiat en tot el procés. Així, la classe de 5è A ha registrat la seva cooperativa sota el nom de "Cooperativa Cupper Quads", la de 5è B porta per nom "Cooperativa Cinquella" i la de 5è C "Cooperativa Start".

Una vegada finalitzat el registres de les tres cooperatives, els infants s'han reunit a la sala de Plens de l'ajuntament on l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, junt amb els regidors d'Ensenyament, Jesús Porres, i de Promoció Econòmica, Marc González, han animat els infants de gaudir del projecte, impregnar-se dels valors que motiven aquest programa i expressar el suport del Consistori davant qualsevol dubte que se'ls hi pugui generar.

Galeria d'Imatges

Cooperativa Cinquella
Cooperativa Start
Programa CuEmE 2018-2019