Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:12 | 24/07/2024

Constituïdes les tres cooperatives de les classes de 5è de l'Escola Rosella

Els secretaris i secretàries de les tres classes de 5è de l'Escola Rosella, que participen en el programa de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), han registrat aquest matí les seves respectives cooperatives a l'Oficina de Registre de l'Ajuntament de Viladecavalls, on el personal municipal els ha guiat en tot el procés.

dimecres 17 febrer 2021

Així, la classe de 5è A ha registrat la seva cooperativa sota el nom de "OBJECTES.CAT", la de 5è B porta per nom "IOTS’TY" i la de 5è C "JUNTS MOTIVA".

L'Escola Rosella torna a participar en el programa Cultura Emprenedora a l'Escola impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El programa fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Durant el curs, tots els alumnes d’una aula s’encarreguen de constituir, gestionar i tancar una cooperativa. Aquest procés, tutelat pels seus professors, inclou els tràmits de creació de l’empresa, l’elecció d’un producte, el disseny d’una imatge corporativa, la difusió i comunicació, la producció i venda en un mercat local, l’aportació de part dels beneficis a projectes d’interès social i l’avaluació de la feina feta.

Tot plegat es fa en un context creatiu i lúdic, prioritzant l’aprenentatge transversal i el contacte de l’escola amb el seu entorn.

Galeria d'Imatges

Cooperativa OBJECTES.CAT
Cooperativa IOTS’TY
Cooperativa JUNTS MOTIVA