Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:55 | 18/07/2024

Consulta del sistema d'autoconsum fotovoltaic a l'edifici de l'Ajuntament

A finals d’any 2021 es va realitzar la instal·lació d’una coberta d'autoconsum fotovoltaic a la teulada de l’edifici principal de l’Ajuntament. La potència d'aquesta instal·lació és de 15 kW, amb una previsió d’energia anual generada de 21.829 kWh i un estalvi d’emissions de 24,57 tCO2.

dimarts 05 abril 2022

Per tal de difondre la informació de la producció fotovoltaica generada per la instal·lació de l'Ajuntament, s'ha ubicat un panell informatiu a la vidriera del costat de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. En aquest panell, la ciutadania pot fer-hi la lectura de tota la informació bàsica de la instal·lació, així com les dades de generació fotovoltaica, hora a hora, del dia actual (energia auto consumida (color blau) i energia enviada a la xarxa (color verd), també s'hi veu reflectit el flux de l’energia. També ens podem informar, en el mateix panell, dels beneficis ambientals en reducció de CO2 evitat i l’equivalent en carbó estalviat i arbres plantats.  

La instal·lació fotovoltaica ha estat subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i els fons FEDER. 

Podeu consultar les dades en temps real a: https://region01eu5.fusionsolar.huawei.com/pvmswebsite/nologin/assets/build/index.html#/kiosk?kk=0riJr3dPcO