Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:50 | 21/07/2024

Consulta el cens electoral per a les Eleccions Generals del 20 de desembre

Amb motiu de les Eleccions Generals 2015, l’Ajuntament de Viladecavalls exposarà del 2 al 9 de novembre les llistes del cens per a les eleccions del 20 de desembre.

dilluns 02 novembre 2015

Durant aquest període podeu consultar la vostra inscripció al cens i formular qualsevol reclamació de les dades. Els electors que hagin canviat de domicili o votin per primera vegada han de comprovar, especialment, si les seves dades són correctes

La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o directament a l’Ajuntament (Oficina d’Atenció al Ciutadà, c/ Antoni Soler i Hospital 7-9 en horari de 8:30 a 14h)

S’estimaran les reclamacions per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda i canvi residencia. Les reclamacions presentades passat el 9 de novembre, es desestimaran per aquest procés electoral i es tramitaran per a futures eleccions.

 

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 901 101 900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h).