Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:40 | 25/07/2024

Conte digital gratuït per explicar el confinament per coronavirus als infants

dijous 26 març 2020

Durant aquests dies de confinament pel coronavirus COVID-19 els Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls continuen en l’afany de millorar el benestar social de la ciutadania i per descomptat amb major èmfasi en les persones grans i els infants.

Per tal d’aportar eines a les famílies pel confinament actual, compartim el conte gratuït

El Mussol i el coronavirus  que tracta des d’una visió infantil l’explicació de forma senzilla i clara la situació d’estat d’alarma pel coronavirus COVID-19.

El protagonista és un entranyable mussol que explica com viu per primera vegada una pandèmia. Amb il·lustracions senzilles i aclaridores narra la situació present, plantejant preguntes amb respostes sobre la malaltia, el contagi, les mesures de prevenció i protecció, i així com, una explicació comprensible de què és el coronavirus, perquè es diu així i d’on ha sortit.

L’objectiu és mitjançant el coneixement transmetre tranquil·litat i positivisme a la canalla. Encara que, també pels adults pot resultar aclaridor.

Per descarregar el conte El Mussol i el coronavirus , clicar aquí

Publicació dibuixada per l’Enric Vidal amb la col·laboració de Júlia Vergara-Alert i Xavier Abad Morejón de Girón.

Recull d'altres opcions per als infants al següent enllaç: Creativitat a casa amb nens i nenes. Iniciatives culturals #LaCulturaaCasa