Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:36 | 16/07/2024

Continuen les actuacions de la brigada a diversos espais públics del municipi

La brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament de Viladecavalls ha iniciat aquesta setmana obres d'arranjament del talús ubicat al Camí Can Buixeres de Can Corbera. Concretament les tasques d’estabilització han començat a l'alçada de la cruïlla amb el carrer Associació. Aquesta actuació reforçarà l’estabilitat del terreny garantint la seguretat i minimitzant el risc pels usuaris.

dimecres 11 març 2015

Paral·lelament s’han previst un conjunt de millores de l’enllumenat públic al municipi: A Can Turu ja s’han realitzat actuacions al quadre general d’electricitat del carrer Sant Jordi per tal d’optimitzar el servei de subministrament elèctric. Aquestes millores s’estendran a la resta del municipi en les properes setmanes.

 

A Can Trias continua el projecte de millora de la mobilitat dels vianants. Entre aquestes accions destaca la construcció d’accessos per a minusvàlids a les voreres del carrer Pintor Greco. També  s’han instal·lat  bandes reductores de velocitat al carrer Isaac Albéniz, les quals juntament amb les disposades a  l'avinguda Ferrocarril fa unes setmanes, contribuiran a reduir la velocitat dels vehicles i augmentar la seguretat viària de la zona.