Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:17 | 13/07/2024

Controles?

Exposició sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

dilluns 13 gener 2020

Demà, dimarts 14 de gener de 2020, es presenta a Viladecavalls l’exposició itinerant Controles?

Es tracta d’una eina educativa adreçada a joves adolescents i les seves famílies que ofereix la Diputació de Barcelona com a recurs de prevenció de drogues.

Incorpora la interacció i les noves tecnologies per informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

L’objectiu és conèixer els factors de protecció per prevenir-ne el consum, promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i de les mares amb l’ús inadequat de les TIC per tal de prevenir el consum dels seus fills i filles, i per últim, oferir eines als professionals per a treballar la prevenció en drogodependències des del seu àmbit d’actuació.

L’exposició s’adreça a quatre col·lectius diferenciats: els adolescents de 12 a 15 anys, els joves de 16 anys i més grans i els pares i mares, professionals i adults en general.

Forma part d’una acció global que requereix un treball previ i posterior a la visita a l’exposició, i per a la qual cal la implicació dels centres educatius, de les famílies i dels professionals.

Per a més informació: https://controles.diba.cat

LLoc: Baixos de la Biblioteca Pere Calders

Dates: del 15 de gener al 3 de febrer de 2020

Horari: De dilluns a divendres de 9 h a 14 h, per a visites concertades. Dilluns, dimarts i dijous de 16 h a 18.30 h, entrada lliure

Organitza: Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i Ajuntament de Viladecavalls