Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:56 | 14/07/2024

Convocades les subvencions municipals per al transport públic i per al transport adaptat

Els ajuts estan destinats a facilitar els desplaçaments dels col·lectius del municipi en situació de vulnerabilitat

dijous 13 abril 2023

Fins al pròxim 28 d’abril es poden sol·licitar de manera presencial o telemàtica els ajuts municipals que ofereix l’Ajuntament de Viladecavalls per a facilitar la mobilitat de les persones en situació de vulnerabilitat de la població. Per una banda, trobem la subvenció destinada al finançament del transport adaptat a la qual es poden acollir les persones amb un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 65 % que assisteixin a un centre ocupacional i les persones dependents amb plaça en un centre de dia. Aquestes han d’estar empadronades al municipi i han de requerir els desplaçaments als centres de dia o als centres ocupacionals com a mínim tres dies a la setmana. L’import màxim de la subvenció és de 70 euros al mes.

A aquesta línia d’ajuts se suma també la subvenció municipal per al transport públic que en aquest cas va destinada a les persones majors de 65 anys, pensionistes per discapacitat i persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %. Entre els requisits a complir a les sol·licituds es troba disposar d’un conjunt d’ingressos iguals o inferiors al salari mínim interprofessional anual.

El tràmit per a optar a algun d’aquests ajuts es pot realitzar presencialment a través del registre de l’Ajuntament o telemàticament. Podeu ampliar informació sobre la subvenció per al transport públic aquí i per al transport adaptat aquí.