Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:03 | 25/07/2024

Convocatòria d’ajuts de suport a l'escolaritat. Curs 2020-2021

divendres 04 setembre 2020

L’Ajuntament de Viladecavalls obre el pròxim dilluns dia 7 de setembre la convocatòria de subvencions per donar suport a l’escolaritat dels infants del municipi i a les seves famílies.

Els ajuts van destinats a cobrir despeses derivades de l’escolarització dels infants als nivells d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Les modalitats de subvencions es desglossen de la següent manera:

  1. Quotes de material escolar i llibres de primària.
  2. Recursos pedagògics (de 1er a 4art ESO ) i en el cas de 1er de l’ESO també inclouria la compra de l’ordinador dins del marc del projecte de TICS que l’institut impulsa.
  3. Sortides escolars de primària i secundària.

Poden sol·licitar les subvencions qualsevol família amb fills de 3 a 16 anys, que estiguin empadronats al municipi de Viladecavalls i escolaritzats en els centres educatius públics del municipi de Viladecavalls.

Inscripcions

-Període de tramitació: del 7 i fins al 18 de setembre
-Presentació: telemàtica a través del tràmit específic disponible al catàleg de tràmits municipal,
 o per qualsevol dels canals que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques al següent enllaç
-Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva pel suport a l’escolaritat curs 2020-2021, clicar aquí.