Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:41 | 13/07/2024

Convocatòria dels ajuts individuals de menjador del curs 2020-2021

divendres 12 juny 2020

L’Ajuntament de Viladecavalls obre la convocatòria de les beques menjador pel curs 2020-2021 que es podran sol·licitar a partir del 25 de juny fins al 7 de juliol, ambdós inclosos.
Les beques menjador s’adrecen a famílies amb menors escolaritzats a segon cicle d'educació infantil, primària i secundària en centres sostinguts amb fons públic del Vallès Occidental, que compleixen els requisits de les ​bases aprovades pel Consell Comarcal​.

Amb aquest ajut econòmic es bonifica una part del cost del servei de menjador escolar, del curs corresponent a la convocatòria, per tal de minimitzar la despesa mensual en el servei de menjador i garantir els àpats en nuclis familiars amb més dificultat econòmica.

Per a sol·licitar la beca menjador s’ha de formular a través d’un ​tràmit telemàtic​ específic.

En el cas de les famílies que han estat beneficiaries de beques menjador durant el curs lectiu 2019-2020 ho faran per mitjà d’un ​tràmit simplificat​.

Tràmits de les beques menjador:

Sol·licitud d’ajut individual de menjador escolar. Curs 2020-2021
Confirmació de dades sol·licitud d'ajut individual de menjador escolar. Curs 2020-2021

La presentació de la sol·licitud implica l'autorització, de tots i cadascun dels membres de la unitat familiar, per tal que l'Ajuntament de Viladecavalls, el Consell Comarcal o el Departament d'Educació de la Generalitat puguin obtenir d'altres administracions públiques la informació que resulti necessària per a la determinació, coneixement i comprovació de totes les dades d'identificació, situacions personals, de residència, acadèmiques i familiars, així com la renda i patrimoni familiar necessaris per a la resolució de la sol·licitud de la beca.

Les famílies que tinguin dubtes sobre la seva situació familiar, poden trucar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h. Telèfon 93 788 71 41 (extensió 114) o enviar un correu electrònic a vdcv.serveissocials@viladecavalls.cat​.

Preguntes freqüents (PDF)