Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:23 | 16/07/2024

L’agenda de la gent gran s’omple d’activitat al febrer

El Racó de l'Experiència
El Racó de l'Experiència

dimecres 08 febrer 2023

Amb la voluntat de promoure la salut física i emocional i estimular l’adquisició de coneixements entre la gent gran de la nostra població, aquest mes de febrer es posen en marxa diferents activitats dirigides a aquest col·lectiu. Entre aquestes, la primera que s'inicia és l’espai de trobada que sota el nom “Cansada de ser una Superwoman” proposa una cita setmanal tots els dilluns a les 16.30 h al Racó de l’Experiència i a l’Espai de la Gent Gran del Centre Cívic Paco Cano. Allà les dones participants, sense que sigui necessària inscripció prèvia, podran mostrar la part més sensible, vulnerable i femenina de la seva personalitat. 

La formació també té el seu espai entre aquesta programació amb “La lletra catalana”, les classes de català escrit que els dijous del 9 de febrer al 30 de març tindran lloc al Racó de l’Experiència per a repassar ortografia, gramàtica i resoldre els dubtes que les persones participants puguin tenir a l'hora d'escriure en català.

Amb la voluntat d’ajudar a reduir tensions i estrès i millorar la qualitat de vida de les persones, el Racó de l’Experiència ofereix a partir del 17 de febrer tots els divendres a partir de les 10.30 h el taller “En calma” dedicat a les tècniques de meditació i de consciència plena i a partir del 21 de febrer tots els dimarts a les 10.30 h el taller de respiració terapèutica “Respira i viu”.

Les inscripcions per a participar dels tallers es poden realitzar trucant al Centre Cívic Paco Cano en horari de matí (93 789 20 54). 

Finalment, entre les activitats puntuals previstes, el pròxim 14 de febrer la gent gran de la població pot prendre part a les 17 h al Racó de l’Experiència i a l’Espai de la Gent Gran del Centre Cívic Paco Cano d’“Explica’ns la teva història d’amor”, un espai puguin expressar i compartir les seves vivències al voltant de l'amor.

Galeria d'Imatges

1448.png
1449.png
1450.png
1452.png
1463.png