Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:56 | 25/07/2024

L’Ajuntament renova el Segell Infoparticipa de transparència a l’administració pública

Viladecavalls aconsegueix el segell Infoparticipa per segon any consecutiu amb 48 dels 52 indicadors d’aquesta certificació en transparència.

dimecres 13 març 2019

L’Ajuntament de Viladecavalls ha obtingut, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa 2018 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a les administracions públiques que faciliten l’accés a la informació municipal d’una manera clara i  transparent.

L’acte de lliurament s’ha dut a terme a la sala d’actes del Campus universitari de Cerdanyola del Vallès on el regidor, Jesús Porres, ha rebut el reconeixement en transparència a l’administració pública del 2018, en representació de l’Ajuntament de Viladecavalls.

El segell s’obté arran de l’avaluació dels webs municipals realitzada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. Els criteris d’aquesta avaluació es basen en diversos indicadors relacionats amb com es facilita l’accés a la informació des de les administracions públiques locals a la ciutadania.

En l’actualitat, l’Ajuntament de Viladecavalls compleix 48 dels 52 indicadors que determinen el grau de transparència de l’administració.

Podeu trobar més informació sobre el Segell Infoparticipa al seu web.