Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:07 | 15/07/2024

La comparsa Desbastits guanya el premi Rei Carnestoltes

Viladecavalls va celebrar el Carnestoltes el passat dissabte 9 de març amb una Rua en la qual van participar una vintena de comparses, 12 de Viladecavalls i 6 vingudes de Terrassa, que van aplegar prop de 800 persones. Els actes van finalitzar amb el tradicional sopar popular al Pavelló Municipal on es va donar a conèixer les comparses guanyadores de l'edició 2019.

dimarts 12 març 2019

La rua va començar als voltants de les 18.00 hores des de la plaça de la Creuta fins a davant l'Ajuntament. Després de la lectura del pregó per part del Rei Carnestoltes d'enguany, a càrrec de la comparsa guanyadora de la passada edició, totes les comparses van dur a terme les seves coreografies davant del jurat. Entre el públic també podíem trobar disfresses d'allò més originals i, per primera vegada, es va reconèixer amb el premi a la millor disfressa del públic, inaugurat per la parella "Los Curas pederastas".

 

Les reivindicacions i la disbauxa van estar presents durant tota la tarda-nit que no es va aturar ni de camí al pavelló, on es va dur a terme el sopar i en el qual el jurat del concurs va desvelar les comparses guanyadores dels diferents premis amb dues mencions especials a "Els Planassencs" i "Les 987 Catrines".

 

Comparses premiades:

  • Rei Carnestoltes: DESBASTITS, de l'associació d'arts escèniques Bastim de Viladecavalls
  • Millor maquillatge: DUENDES
  • Millor coreografia: EL TIEMPO ES ORO dels Faranduvila
  • Més original: OLIMPICVILA FOREVER
  • Millor carrossa: EL PORRONET
  • Millor vestuari: AL COMPAS

 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls celebrem l'alta participació del Carnestoltes al poble i expressem l'enhorabona a les comparses guanyadores, tot agraint la resta de comparses participants, els vilacavallencs i les vilacavallenques que s'hi van aplegar i els voluntaris i les voluntàries que van donar suport a l'organització d'aquesta festivitat.