Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:59 | 23/07/2024

Segona ronda del Coneix Viladecavalls amb la visita dels infants de 3r de l'Escola Roc Blanc

Els i les alumnes de 3r de l'Escola Roc Blanc van visitar l'ajuntament, ahir dijous 14 de març del 2019, en el marc del programa educatiu "Coneix Viladecavalls", impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls i les escoles del municipi.

divendres 15 març 2019

Els infants van començar la visita a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on les treballadores municipals van explicar les funcions que realitzen, com ara el registre dels tràmits de la ciutadania o resoldre dubtes administratius, entre altres.

Tot seguit, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d'Ensenyament, Jesús Porres, va donar la benvinguda als infants i va respondre les preguntes que formulaven abans de procedir amb la simulació d'un Ple, constituït pels nens i les nenes de l'escola, en el qual van aprovar l'ordenança de civisme i tinença d'animals de companyia de Viladecavalls. L'activitat va finalitzar amb un recorregut en autocar per diversos indrets del municipi.

El programa "Coneix Viladecavalls" té per objectiu apropar l'ajuntament als infants de 3r de primària de les escoles de Viladecavalls perquè coneguin de primera mà les principals funcions que realitza el Consistori, l'entorn de la seva escola i les característiques del seu poble.

Galeria d'Imatges

Coneix Viladecavalls - Simulació de Ple dels infants de 3r de l'Escola Roc Blanc