Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 00:21 | 13/07/2024

Suport de l'ajuntament als bombers voluntaris de Viladecavalls

L'Alcaldessa, Cesca Berenguer, en representació de la Corporació, va lliurar una càmera tèrmica als Bombers Voluntaris, ahir dimarts 5 de març, al parc de bombers de Viladecavalls.

dijous 07 març 2019

La funció de la nova càmera tèrmica és la de detectar persones en ambients de poca visibilitat o punts calents que podrien reactivar un foc durant tasques d'extinció, entre altres funcions. 

Aquesta aportació municipal se suma a la tauleta que es lliurà fa unes setmanes per actuar com a GPS i facilitar el desplaçament de les dotacions de bombers a la zona d'actuació. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls s'és conscient de l'actual situació dels bombers voluntaris, arreu del territori, en què hi ha una manca d'efectius i de material crítica, tant per garantir l'efectivitat dels serveis que realitzen com per a la seva pròpia seguretat personal. 

Per aquest motiu, l'Alcaldessa va aprofitar l'acte de lliurament per visitar les instal·lacions del parc de bombers i apuntar aquelles mancances que es puguin cobrir des de l'administració local. 

Galeria d'Imatges

Lliiurament càmera tèrmica als Bombers Voluntaris de Viladecavalls
Càmera tèrmica lliurada als Bombers Voluntaris de Viladecavalls