Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:24 | 25/07/2024

Creix la participació a la Rua de Carnestoltes de Viladecavalls

Més de 800 persones assisteixen al sopar popular de Carnestoltes

dimarts 07 març 2017

El passat dissabte 4 de març, els carrers de Viladecavalls es van omplir, un any més, de música i color amb la rua de Carnestoltes, formada per una quinzena de comparses i un total de 400 participants.

La celebració de Carnestoltes va començar el dia anterior, a les 20.00 hores, amb la segona edició de la Zombie-Walk en la qual es va ressuscitar el Rei Carnestoltes 2017.

La rua, encapçalada pel Rei Carnestoltes, va iniciar la marxa a la plaça de la Creueta a les 18.00 hores i va continuar fins al carrer Antoni Soler on es va aturar, davant l'ajuntament. Allà, l'alcaldessa, Cesca Berenguer, va rebre el rei dels poca-soltes que, des del balcó de l'ajuntament, va recitar el tradicional i reivindicatiu pregó. Amb la lectura del pregó es va donar pas a les actuacions d'una quinzena de comparses que van animar als assistents amb desfilades i coreografies de tota mena.

La festa va continuar amb el sopar popular, ubicat en el pavelló municipal i davant 800 persones, 221 més que en l'edició anterior, el jurat va comunicar el seu veredicte:

 

Premi comparsa Rei Carnestoltes 2018: Bastim.Tipsfinsaquí

Premi millor vestuari: La Mascarada

Premi milor coreografia: Vilamassai i els Terrasamba

Premi millor carrossa: Vila Cruisers Team

Premi comparsa més original: Tarumbaires

Premi millor maquillatge: Art&Dance

 

Durant el sopar, els presents van poder gaudir amb l'actuació del grup Raggatunning i música DJ fins a l'hora de finalització prevista.

Des de l'Ajuntament volem agraïr a totes les comparses que han participat a la Rua de Carnestoltes 2017; Rei Carnestoltes, AVV Can Trias, El Porronet - La Jove, Vilamassai i els Terrasamba, Tarumbaires, Mamma Eu Quero, Drunites, Vila Cruisers Team, La La Stars, Pim Pam Pum, Art & Dance, Bastim.Tipsfinsaquí, Pica Pedras, Pac-Man, La Mascarada i també a les entitats, associacions, joves voluntaris i treballadors municipals que han fet possible aquesta celebració a la vila.

 

Galeria d'Imatges

BastimTipfinsaquí - Comparsa Rei Carnestoltes 2018
Resum Carnestoltes 2017