Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:14 | 14/07/2024

Crida a l’ús responsable de recollida de poda

dimecres 06 maig 2020

Malauradament hem de lamentar, actituds incíviques i irresponsables, que es tradueixen en el mal ús dels contenidors d’escombraries i en abocaments de restes de poda que envaeixen el carrer. Alguns contenidors es col·lapsen amb aquests residus i impossibiliten que la resta de veïns i veïnes puguin dipositar bé els residus, o queden abocats al carrer, embrutant la via pública.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es fa una crida, especialment durant aquest període de confinament, al civisme i col·laboració ciutadana per tal de no col·lapsar els contenidors de resta, orgànica o resta de residus amb restes de poda, ara més que mai, és important mantenir les condicions higièniques i de salubritat a la via pública.

Recordem:

• Cal fer servir la recollida concertada porta a porta o la deixalleria, o bé si es tritura bé, es pot incorporar com  a compost  al propi terreny de la seva finca.
El servei de recollida porta a porta de restes vegetals admet fins a un volum màxim de 2 m3 per domicili. Els residus s'han de dipositar en bosses, saques o feixos ben lligats a la vorera davant de la casa o porteria.
S’ha de concertar la data de recollida prèvia trucada telefònica al número 900 264 272 en horari de 9 a 15h. de dilluns a divendres.
Per gestionar el tràmit, cliqueu aquí

• Seguir el protocol especial durant l’estat d’alarma de mesures i recomanacions pels usuaris. Per veure tota la informació, cliqueu aquí

Viladecavalls aposta per la sostenibilitat planetària i el compromís amb el canvi climàtic.
Encoratgem a la ciutadania a fer petits gestos que resulten els més grans i fan realment la diferència.