Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:09 | 12/07/2024

Crida a la col·laboració ciutadana per La Marató 2020

Col·labora gravant un vídeo de suport

dilluns 23 novembre 2020

Un any més, i aquest més que mai, volem sumar-nos com a municipi a la campanya de La Marató de TV3, que en aquesta ocasió gira entorn a mitigar els efectes de la pandèmia contra la COVID- 19.

Amb el lema; Aquest any toca a tothom, se celebra el diumenge 20 de desembre i fins aquest dia s’apel·la a la solidaritat ciutadana per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

A Viladecavalls convidem a tota la ciutadania a participar-hi!

Per a fer-ho senzill, àgil i sobretot possible i sense riscos, cal que ens feu arribar una petita gravació pròpia, en el que deixeu constància que vosaltres hi participareu i animeu als altres a fer-ho.

Només us donem unes petites pautes per tal que els vídeos tinguin uns trets comuns:

  • Us adjuntem un rètol que cal que el mostreu en el vídeo, ja sigui imprimint-lo i utilitzar-lo en la gravació, o bé inserint la imatge al principi o final de la gravació. Descarregar aquí
  • La frase de motivació que direm tots ha de ser: VILADECAVALLS ÉS SOLIDÀRIA (i a partir d'aquí us podeu nomenar i fer servir la vostra creativitat).
  • La durada del vídeo ha de ser de 30 segons, com a màxim.
  • Cal enviar el vídeo a comunicacio@viladecavalls.cat, abans del 15 de desembre i a banda podeu compartir a totes les xarxes que vulgueu amb el hashtag: #ViladecavallsÉsSolidària

Un cop rebem els vídeos aquests seran penjats a les xarxes de l'ajuntament per anar fent campanya de conscienciació de la importància de la participació en aquesta Marató.

Animeu-vos a participar-hi i si enguany no podem sortir al carrer, entre tots fem bullir les xarxes!

Aprofitem per a comentar-vos, que com molt bé haureu observat, enguany la participació serà directa al compte de la Marató. Cada entitat i/o veí haurà de fer l'ingrés personalment, l'Ajuntament no farà recaptació prèvia.

SUMAT'HI!