Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:39 | 19/07/2024

Crònica del Ple de juliol 2018

El passat 26 de juliol es va celebrar la sessió plenària amb l'assistència de tots els regidors i regidores del Consistori, a les 20.30 hores en la sala de plens de l'ajuntament.

dilluns 30 juliol 2018

En el primer punt de l'ordre del dia es va aprovar per unanimitat l'acta anterior de 27 de juny del 2018 i es va continuar amb l'aprovació de les bases de subvencions d'ajuts a l'impost sobre béns immobles pels col·lectius de majors de 65 anys, vidus/es, pensionistes i famílies monoparentals de l'exercici 2018. El Ple de la Corporació va aprovar aquest punt per unanimitat.

El tercer punt de la sessió també va ser aprovat per unanimitat i feia referència a l'aprovació de la minuta, el conveni i l'exempció de la taxa entre FCBESCOLA i l'Ajuntament de Viladecavalls per ubicar una seu oficial de tecnificació de la FC Barcelona Escola a la Zona esportiva municipal del nucli urbà.

En el quart punt, el Ple de la Corporació va aprovar per unanimitat desestimar el recurs de reposició contra l'acord de Ple de no autorització d'una compatibilitat amb 2a activitat d'un funcionari d'aquest ajuntament.

Finalment, el Ple va restar assabentat dels decrets d'Alcaldia dictats entre el 22 de juny i el 20 de juliol.