Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:07 | 24/07/2024

Crònica del Ple d'octubre del 2018

El passat 25 d'octubre es va dur a terme la sessió plenària del mes d'octubre a les 20.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb l'assistència de tots els regidors i regidores de la Corporació.

dimarts 30 octubre 2018

Després d'aprovar per unanimitat l'acta anterior de 27 de setembre del 2018, el Ple va aprovar per majoria simple la modificació del Catàleg de llocs de treball 2018 amb els vots a favor de CiU i PSC, 5 abstencions d'ERC, AperV i C's i els vots en contra de FEM Viladecavalls.

 

El tercer punt de l'ordre del dia feia referència a la modificació del pressupost número 6/2018 per canvi de finançament, que també va ser aprovat per majoria simple amb els vots a favor de CiU i PSC i l'abstenció de la resta de grups.

 

Tot seguit, es va aprovar per majoria absoluta la suspensió potestativa de tramitacions urbanístiques i llicències a l'àmbit de la unitat d'actuació núm. VII Can Mir Viladecavalls. CiU, ERC, PSC i AperV van votar a favor mentre que FEM Viladecavalls i C's es van abstenir.

 

En el cinquè punt, es va donar compte de la sentència 161/2018 excavaciones y transportes Rafael Peña SL, favorable a l'Ajuntament de Viladecavalls. I tot seguit, el Ple va quedar assabentat dels decrets d'Alcaldia dictats entre el 24 de setembre i el 19 d'octubre del 2018.

 

A continuació, un punt d'urgència relatiu a la moció presentada per tots els grups municipals per demanar a la Generalitat de Catalunya que Viladecavalls sigui inclosa en la zona tarifària 2 de l'ATM, quedant aprovat per unanimitat.

 

Finalment, en el punt 8 es va procedir als Precs i preguntes.