Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:21 | 24/07/2024

Cultura i jazz a Viladecavalls

La Nova Cava Jazz de Terrassa va acollir ahir al matí la presentació de la 36 Festival de Jazz Terrassa 2017. Una nova edició del Festival en la qual Viladecavalls també serà protagonista.

divendres 17 febrer 2017

La presentació, a càrrec de Jordi Chueca, President d’Amics de les Arts i Jordi Flores, Regidor de cultura de l’Ajuntament de Terrassa, va donar el tret de sortida al festival, que tindrà lloc del 15 de març al 2 d’abril i alhora va informar de les principals novetats i artistes convidats a l’edició d’enguany. Hi va assistir en representació de l’Ajuntament de Viladecavalls, el Regidor de Cultura Jesús Porres.

Precisament una de les sorpreses d’aquest any, és la integració de Viladecavalls com a municipi col·laborador del festival.  Serà el pròxim 25 de març, dissabte, quan el jazz arribarà a Viladecavalls, de la mà de Gwen Perry & Michele Faber Quartet. Sens dubte un gran grup de referència dins el món jazzístic que farà les delícies de tots els assistents.

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha aprofitat l'ocasió per recalcar l'aposta de l'Ajuntament per acollir aquest gran certamen:  "Estem satisfets de poder formar part d'una agenda tan important a nivell cultural com ho és la del Festival de Jazz Terrassa 2017. És una mostra més de la importància que donem des de Viladecavalls a la cultura en totes les seves vessants artístiques"