Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:00 | 25/07/2024

Curs de Cuidadors a Viladecavalls

Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls inicien avui un Curs d’Atenció a la Dependència dirigit als usuaris cuidadors de persones amb dependència que ofereix la Diputació de Barcelona amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i diferents entitats.

dimecres 14 octubre 2015

L'objectiu d'aquest curs és facilitar als cuidadors de persones amb dependència un espai per parlar i dialogar, exposar sentiments i preocupacions sobre la tasca de cura de la persona dependent a càrrec seu i alhora enfortir el paper de les persones cuidadores no professionals i reduir l'impacte negatiu que poden experimentar, així com millorar la qualitat  de vida de les persones en situació de dependència.

Aquest recurs d’atenció domiciliaria, dependència i suport a persones cuidadores forma part del Catàleg de serves del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012 – 2015” que l’Ajuntament va sol·licitar a la Diputació de Barcelona.

Les sessions de treball es realitzaran al Centre Cívic Paco Cano durant 3 mesos, en 10 sessions d'1 hora i 30 minuts (de 16:30 a 18:00h) i  estaran conduïdes per un terapeuta de l’Associació Familiars Alzheimer del Baix Llobregat.