Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:24 | 25/07/2024

Curs de formació i treball per a joves d’ entre 20 i 29 anys “explotació i gestió sostenible dels nostres boscos”

Foment Terrassa ofereix un curs d’Aprofitament Forestal, amb Certificat de Professionalitat, per a joves que volen iniciar-se al sector i que inclou l'aprenentatge de les diferents tècniques de treball al bosc.

dijous 26 gener 2017

L'objectiu és promocionar perfils professionals dedicats a la gestió dels aprofitaments forestals de fusta i l'execució forestal planificada: biomassa, i la gestió dels aprofitaments forestals no fusters: fruits, fongs, plantes i pastures

Els criteris d'accés són els següents: ser major de 20 anys, estar inscrit a com a demandant d'ocupació dins del Programa de Garantia Juvenil i acreditar formació fins a ESO o superior. Les persones interessades en el curs poden dirigir-se al Campus Professional Vallparadís al carrer Badalona de 9.00 h a 14.00 h, o bé al telèfon 93 784 76 13.

El projecte, que s’ s’inicia el pròxim 6 de febrer, inclou una primera part formativa de 420 hores i posteriorment una contractació de sis mesos. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i fel Fons Social Europeu, en el marc del projecte Singulars de Garantia Juvenil.Les inscripcions estan obertes fins divendres 27 de gener.