Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:19 | 25/07/2024

Curs de monitors/es de lleure al Centre Cívic Paco Cano

L'Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat un curs de monitors/es de lleure pel pròxim mes de juliol que impartirà la Fundació Pere Tarrés al Centre Cívic Paco Cano.

dijous 17 maig 2018

Aquest curs s'adreça a persones majors de 18 anys amb interès o que estiguin treballant com animadors/es de lleure -en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes i volen obtenir formació global bàsica, formant-se com a monitor.

El curs està estructurat en una etapa lectiva i una etapa pràctica i es realitzarà del 2 al 30 de juliol en horari de 16.00 a 21.00 hores en el Centre Cívic Paco Cano situat al carrer Pintor casas s/n de Viladecavalls. En finalitzar la formació, els i les alumnes obtindran el diploma i carnet de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades a participar s'han d'inscriure abans del pròxim 8 de juny a qualsevol dels dos Punts d'Informació Jove de Viladecavalls o de manera online a www.peretarres.org/lleure.

Més informació als Punts d'Informació Jove de Viladecavalls.