Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:55 | 23/07/2024

Dades actualitzades SARS-CoV-2 a Viladecavalls

dilluns 11 maig 2020

El Departament de Salut informa a l’Ajuntament de Viladecavalls que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 60.728 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya (casos positius confirmats per una prova diagnòstica, test ràpid o PCR).

D’altra banda, hi ha un total de 174.546 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 6.423 persones.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 3.945 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 393.

A més, del nombre total de positius arreu del país, 9.425 són professionals sanitaris, mentre que 4.036 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 34.577 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

A les residències de gent gran, un total de 12.529 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 34.943 són casos sospitosos.

Pel que fa al municipi de Viladecavalls des de les últimes dades publicades, amb data 8 de maig, no hi ha hagut cap nou cas diagnosticat.

Per consultar les dades que facilita el sistema de salut de Catalunya, cliqueu aquí, o consulteu la pàgina web: http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus

S’ha de tenir en compte que les dades estan en continua evolució.