Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:49 | 16/07/2024

Dades actualitzades SARS-CoV-2 a Viladecavalls

divendres 24 abril 2020

El Departament de Salut informa a l’Ajuntament de Viladecavalls que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 46.629 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.
Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica com a test ràpid o PCR.
D’altra banda, hi ha un total de 87.232 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.
Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 5.396 persones.
Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 3.413 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 944.
A més, del nombre total de positius arreu del país, 7.597 són professionals sanitaris, mentre que 5.551 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.
Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 25.984 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.
A les residències de gent gran, un total de 9.104 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 17.099 són casos sospitosos.


Pel que fa al municipi de Viladecavalls des de les últimes dades publicades, a data d’avui dia 24 d’abril, no hi ha hagut cap nou cas diagnosticat i en total 6 defuncions. Segons ens comunica CatSalut, més del 50% dels casos han estat donats d'alta i a l’UCI l’ocupació ha baixat al 50%.

Per consultar les dades que facilita el sistema de salut de Catalunya, cliqueu aquí, o consulteu la pàgina web: http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus

S’ha de tenir en compte que les dades estan en continua evolució.