Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:23 | 21/07/2024

Darrera trobada Comenius Bridges a Borgomanero

Un grup de 16 alumnes de 3r d’ESO de l’IES Viladecavalls acompanyats per professors, van viatjar el passat diumenge 10 de maig a la població de Borgomanero, Itàlia situada a la regió del Piamont.

divendres 15 maig 2015

El projecte Comenius Bridges iniciat l’any passat culmina aquest mes de maig de 2015 amb l’intercanvi dels alumnes de Viladecavalls, Bursa (Turquia) i Digne (França) a l’escola Piero Gobetti.

Durant aquesta darrera trobada els alumnes dels quatre països participants enllestiran les activitats que al llarg d’aquests dos cursos han fet sobre el projecte d’investigació “The Talking Bridges: Building bridges from past tu future”.

Aquests primers dies d’intercanvi ja s’han dut a terme diverses activitats conjuntes, entre les quals destaquen l’acte de benvinguda i les visites als municipis de Pavia i Bereguardo a la Llombardia.

Una vegada més cal destacar la bona sintonia entre les quatres escoles que han participat en els intercanvis, així com la bona acollida entre els alumnes de l’IES en ’aquest projecte educatiu europeu bianual.