Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:47 | 19/07/2024

Darreres actuacions de manteniment i millora de l’espai públic de Viladecavalls

En els darrers dies, l’Ajuntament de Viladecavalls, a través de la brigada municipal, ha procedit a realitzar diversos treballs de manteniment i millora de l’espai públic.

dimecres 17 febrer 2021

En l’àmbit de la senyalització viària, s’ha procedit a la col·locació d’un senyal de trànsit vertical de prohibició d’estacionament que ampliarà la visibilitat d’aquest element arquitectònic de Viladecavalls per tal de preservar l’entorn de l’ermita de Sant Miquel de Toudell. Així mateix, s’ha reposat el senyal de cedir el pas situat entre el passatge de Sant Martí i el Camí de Can Boada de les Parentes, que havia caigut per l’impacte d’un vehicle.

A les tasques anteriors, s’hi ha de sumar la reparació del paviment enfonsat en un tram del carrer Maria Mercè Marçal i de l’embornal ubicat al Camí d’Ullastrell, que estava malmès a causa del pas continuat de vehicles.

En la zona d’esbarjo del Camí Can Tarumbot s’ha arranjat el tancament de l’àrea i s’ha habilitat una nova porta d'accés per a persones amb mobilitat reduïda. Una altra actuació ha estat la de l’arranjament d’un mur situat al carrer Pintor Sorolla afectat per l’impacte d'un vehicle.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continuarà treballant per mantenir l’espai públic del municipi per la seguretat i el benestar de la ciutadania.

Galeria d'Imatges

Reparació senyal vertical cedir el pas
Prohibició estacionament ermita Santa Maria de Toudell