Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:19 | 24/07/2024

Darrers treballs de manteniment i reparacions als carrers i places de Viladecavalls

Durant els primers dies d’octubre s’han realitzat diversos treballs de manteniment a l’espai públic de Viladecavalls, com ara reparacions de voreres, desbrossaments i enjardinaments, entre altres.

dilluns 17 octubre 2022

En relació a les voreres, s’han reparat panots als carrers Pintor Sorolla, Isaac Albéniz, Pintor Murillo, Pintor Fortuny i Camí d’Ullastrell. Així mateix, s’han desbrossat els entorns del local social de Can Corbera, el Camí de l’Estació i a Can Turu. 

Els treballs d’enjardinament han constat de la plantada d’Abelies a la jardinera de l’avinguda Barcelona, manteniment de la rotonda de l’IES i manteniment i retalls al local social de Can Corbera, al cementiri municipal i a la plaça Joan XXIII 

Pel que fa senyalització viària, s’han substituït 3 senyals de trànsit al carrer Tramuntana, s’ha pintat la plaça d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda de la Zona Esportiva Municipal del nucli urbà, s’ha rectificat l’orientació del mirall del carrer Isaac Albéniz amb Amadeu Vives i s’ha instal·lat un nou senyal de prohibit estacionat al carrer Gregal. 

Altres treballs realitzats han estat la col·locació d’una barana en les escales del carrer Pau Picasso amb Avinguda Barcelona, s’ha reforçat la xarxa de la Zona Esportiva Municipal de Can Trias, on també s’ha col·locat una nova arqueta, s’ha reparat la portella d’un fanal del Camí de Can Boada de les Parentes, i s'han instal·lats miralls en una aula de l'escola de música. 

Galeria d'Imatges

aparcamentzem.jpg
panots.jpg
senyal1.jpg
cementiri.jpg
desbrossament.jpg
mirallsescolamusica.jpg