Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:45 | 25/07/2024

Del 28 d'abril al 7 de juliol, Viu la Veu: 2es Jornades de la Veu humana a Viladecavalls

Aquesta primavera s'inicia a Viladecavalls la segona edició de Viu la Veu, un nou cicle de tallers didàctics i concerts, què té com a objectiu difondre i posar a l’abast de tothom una programació cultural i educativa basada en la veu.

divendres 22 abril 2016

La iniciativa, què va néixer l'any passat des de l'Escola Municipal de Música, és un projecte transversal i ambiciós organitzat per l’Ajuntament de Viladecavalls, conjuntament amb les associacions i entitats culturals del municipi: AMPA de l'EMMPC, Bastim Viladecavalls, Consell Jove Viladecavalls, Cor Sant Martí, Estels cantaires del Casal Familiar, Vent de Mestral i Veus de les Carenes.

Els concerts s'oferiran al capvespre a la terrassa de l'Escola Municipal de Música i disposarà d’un servei de tapes d'autor i bar.

El primer espectacle, la Cantata “Queral somiatruites” tindran lloc aquests dijous a dos quarts de sis de la  tarda a la Sala Polivalent de la biblioteca. En acabar tindrà lloc  l'acte inaugural a l'auditori de l'escola.  La resta de sessions d’aquest cicle es faran els divendres del mes de maig i el vuit de juliol. Les entrades per als espectacles seran de lliure accés.